Proiectul JOBS. (Orientare profesională – training în întreprinderi și școli) 
Proiectul combină, în Romania, doua elemente – piața muncii și educația din ultimii ani de gimnaziu și primii ani de învățământ tehnic. Elevii sunt pregătiți pentru a-și alege viitoarea carieră, primesc informații despre oportunitățile profesionale și au sansa să dobândească abilități de viață, care sunt folositoare pentru orice carieră.

IMPORTANT

Cursantii din programul de fomare JOBS, din anul scolar 2015- 2016, care nu indeplinesc conditiile de participare la evaluarea finala nu se vor prezenta la aceasta evaluare: acestor cursanti nu li se vor deconta cheltuielile de transport la locatiile unde se desfasoara evaluarea finala.


Referitor la evaluarea finala JOBS - 4 iunie 2016

Avand in vedere ca in 5 iunie 2016 sunt alegeri locale iar Colegiul I.C. Stefanescu din Iasi este sectie de votare, din 4 iunie nu se mai permite accesul in incinta unitatii de invatamant; in consecinta, evaluarea finala din data de 4 iunie 2016, de la Iasi, se va desfasura la Colegiul Agricol si de Industrie Alimentara "Vasile Adamachi" Iasi.

Adresa: Strada: M. Sadoveanu 41.
Telefon: 0332402577, Fax: 0332402577
Acces: autobuzul nr 36 de la Gara Iasi, plecare statia situata vizavi de McDonald''s de la Gara Iasi sosire/ oprire statie - Colegiul Agricol si de Industrie Alimentara "Vasile Adamachi" Iasi
Ora de incepere a evaluarii finale JOBS 2016 ramane aceeasi.Calendar evenimente JOBS